Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Dior Be Dior tas

Dior Be Dior tas Jennifer Lawrence

De sale zit er bijna op en dan is het tijd om weer naar de nieuwe collecties te kijken. Dior is de laatste tijd erg goed bezig. Raf Simons heeft het Parijse modehuis weer terug op de kaart gezet met een vrouwelijke en moderne look. De tassen worden ook steeds mooier en mooier. Zo krijg ik de Be Dior tas al een hele tijd niet uit mijn hoofd. Jennifer Lawrence (girl crush!) is het gezicht van de Be Dior tas en als je haar ziet dan wil je háár toch zijn? Be Dior dus!


Hoe de Be Dior tas gemaakt wordt

Dior is echt goed bezig. Jennifer zien we op de rode loper steevast in de mooiste Dior couture, Rihanna zit altijd frontrow én ze is ook nog eens het gezicht van de Dior secret garden IV collectie. Dior is met hoofdontwerper Raf Simons back in business na het vertrek van John Galliano een paar jaar terug. En hij maakt echt de allermooiste dingen voor Dior, dat bewijst deze tas nog maar eens.Dior Be Dior tas black bull calf

De Dior Be Dior tas is in het najaar van 2014 geïntroduceerd. De tas heeft iets weg van de klassieke Lady Dior, maar is veel strakker en moderner. Geen stiksels of andere poespas. Alleen hetzelfde handvat en de losse Dior letters. De tas heeft een contrasterende binnenkant en ik houd echt van dit soort speelse details. De tas is misschien losjes geïnspireerd op de Hermès Kelly tas (één handvat en een grote flap), maar ik vind deze Be Dior tas veel meer moderner.

Dior Be Dior tas black bull calfDe Be Dior tas heeft ook nog een extra schouderband, kan het nog perfecter?!

Ik ben stiekem al in de Dior boetiek in Amsterdam gaan kijken en ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit van de tassen. Het leer is perfect afgewerkt, de kleuren heel intens (de exotics zijn nog véél mooier!) en de tas zelf is echt een moderne klassieker. We zien dat we de minimalistische trend een beetje voorbij is, maar deze tas is perfect in zijn eenvoud en zal daardoor niet zo snel uit de mode raken. De combinatie van een zwarte tas met een fuchsia binnenkant en goudkleurige hardware maakt dat dit echt mijn droomtas is.

De prijs is wel even slikken, deze medium Be Dior heeft een prijskaartje van 3800 euro. Maar dat is het wel waard toch?!

De Be Dior tas in is alleen via de Dior boetiek in de P.C. Hooftstraat te koop. Voor meer informatie over Dior en de andere tassen kijk je op Dior.com. Naast deze basic zwarte tas, vind je de Be Dior tassen nog in heel veel andere kleuren en colour block versies zoals de tas die Jennifer vast heeft. De kleuren wisselen per seizoen.

 

 

Vorige post Volgende post

Lees ook