Kleine lederwaren, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Dior Pearl armband

Dior Pearl bracelet pink

Mijn wishlist is over het algemeen best uitgebreid; veel schoenen en tassen natuurlijk maar ook kleding en sieraden. Ik vind de leren armbanden van Hermès zoals de Kelly en Collier de Chien erg mooi, maar Dior heeft ook een prachtige armband in de collectie. De Dior Pearl armband. Een combinatie van parels en een dubbele leren armband. Vrouwelijk maar ook stoer. I like!

Dior is ook best wel goed in accessoires, je zou het soms vergeten als je naar hun tassen kijkt. In de winkels liggen de tassen steevast vooraan en meestal lig ik dan al in katzwijm. Maar als je verder door de boetiek loopt zie je heel veel moois. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Dior So real zonnebril, de Tribale oorbellen of de Dior Dioressence pumps.
Dior Pearl bracelet burgundy Dior Pearl bracelet lila Dior Pearl armband blauwDior Pearl armband geel

De Dior Pearl armband combineert een grote en een kleinere parel met een gouden kliksluiting aan een leren armband. Volgens Dior is dit een ode aan hun leren tassen. En ik vind het inderdaad een mix tussen hun sieraden en tassen. Leuk voor erbij!

Shop de Dior Pearl armband voor 390 euro via de Dior boetiek in de P.C Hooftstraat én vanaf nu in de Dior boetiek in de Bijenkorf Amsterdam. Bekijk alle armbanden op Dior.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook