Tassen

Wishlist Wednesday: Fendi 2Jours clutch

Fendi 2Jours clutch bag bugs

Hoi, hier ben ik weer met mijn Fendi obsessie. Bijna alles wat Fendi op dit moment maakt wil ik hebben. Het begon twee jaar terug met de 2Jours, daarna volgde de Demi Jours, de 3Jours, de Bag Bugs charms en nu is er dus de 2Jours clutch in de Bag Bugs uitvoering. Té schattig en leuk (die ogen!). En het formaat van deze Fendi 2Jours clutch doet me denken aan mijn favoriete Céline tas. Dat moet haast wel een winnaar zijn.

Fendi 2Jours clutch bag bugsVia Net-a-Porter 989 euro

En ze nou zelf, hoe cute/stoer/fluffy zijn deze kleine crossbody tassen? Het leuke aan deze tassen, en aan de rest van de Bag Bugs collectie, vind ik de grote knipoog naar de rest van de modewereld. We kleden ons vaak heel serieus, saai of exact via de laatste mode, maar eigenlijk moeten we alles niet zo serieus nemen. En Fendi tovert iedere keer weer een grote glimlach op mijn gezicht.

Bovendien doet Fendi dit op een hele stijlvolle manier. Het materiaalgebruik is vaak bijzonder. Fendi combineert duurzaam Saffiano leer met (helaas wel) echt bont of verschillende soorten (exotisch) leer. Ook denken ze goed na over de vorm van de tas. De hardware aan de voorkant is niet alleen de sluiting, maar ook de mond van dit kleine monstertje.

Fendi 2Jours clutch bag bugsVia Matches 750 euro

Deze Fendi clutch is te koop via Fendi, Matches of Net-a-Porter. In Nederland is Fendi o.a. te koop in de boetiek in de Bijenkorf Amsterdam of via Shoebaloo.

Vorige post Volgende post

Lees ook