Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Givenchy Elegant studded boots

Givenchy Elegant studded boots black

Stoere platte laarzen met studs zijn een echte musthave in de herfst en winter. Denk bijvoorbeeld aan de Chloé Susanna boots of de Balenciaga Ceinture boots. Al jaren populaire modellen ondanks de wisselende trends ieder seizoen. Ik denk dat de Givenchy Elegant studded boots ook zo’n klassieker zullen worden.
Givenchy Elegant studded boots black croc

Waarom zijn dit soort laarzen zo ontzettend populair? Ik denk omdat het komt door de volgende redenen:

  • Het zijn comfortabele platte schoenen. Je krijgt hooguit een paar blaren bij het inlopen (maar dat zijn we wel gewend).
  • Je kunt ze aan ongeacht het weer. Oók als het regent of sneeuwt en dat is wel fijn als je in ons natte klimaat woont. Ze kunnen dus non stop aan je voeten blijven in de periode oktober – april. En wat mij betreft draag je ze vooral ook lekker in de zomer. De cost per wear is dus praktisch niks.
  • Ze passen bij iedere outfit. Dat zeg ik wel vaker, maar het zijn echte alleskunners. Ze geven écht iedere outfit de nodige dosis rock ’n roll mee. Onder een jurkje of jeans, met blote benen, een leren legging of een 80 denier panty. Ik kan geen enkele outfit bedenken waarbij dit soort laarzen niét leuk zijn. Ook dit is gunstig voor de cost per wear.
  • Schoenen met buckles en studs zijn ongevoelig voor trends. Rock ’n roll chic is tijdloos.

Het enige kleine minpuntje is de prijs. Met een prijskaartje van 1000+ euro zijn ze niet goedkoop. Maar zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is de cost per wear bíjna niks. Koopje dus!

Ik denk dat ik zelf de sale héél goed in de gaten ga houden voor dit paar.

 

Givenchy Elegant studded boots black crocElegant in mock croc via Net-a-Porter 1100 euro
Givenchy Elegant studded boots blackElegant in glad leer via Mytheresa 1045 euroGivenchy Elegant studded boots brown lizard Elegant met lizard print via Browns 1100 euroGivenchy Elegant studded boots leopardElegant met luipaardprint via Net-a-Porter 1150 euro

Vorige post Volgende post

Lees ook