Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Iris and Ink backpack

Iris and Ink backpack ostrich navy

Het wonen in een grote stad heeft zijn voordelen, maar ook nadelen. Zo heb ik geen auto (onhandig!) en moet ik alles op de fiets doen. Daarom  moeten mijn tassen eigenlijk heel praktisch zijn (maar val ik juist altijd op onhandige tassen…). Lekker groot, bestand tegen een Hollands regenbuitje maar het liefst óók handsfree.

Mijn vaste combinatie is mijn Céline Trio met een extra shopper. Maar soms wil je een alles-in-één oplossing. Dan komt een backpack goed van pas. En waar ik vroeger op de middelbare school nog een afkeer had van rugzakken (Kipling was zo niet heel cool), is dat nu heel anders. Rugzakken zijn tegenwoordig héél erg knap. Denk maar aan die van The Row maar deze van Iris and Ink mag er ook zijn.

Iris and Ink is het huismerk van The Outnet en dat is weer de outlet van Net-a-Porter aangevuld met veel meer moois. Een van de beste plekken om online een goede deal te vinden. De collectie van Iris and Ink is klein, maar er zitten echt hele mooie en betaalbare basics tussen. Zo is deze tas echt een goeie deal voor iets meer dan 300 euro! In die categorie koop je in Nederland nog geen Michael Kors.

Voor 315 euro heb je dus een fijne leren backpack met een hip struisvogelprintje, brede banden en goudkleurig hardware. En omdat deze tas donkerblauw is, is het ook weer eens wat anders dan dat eeuwige (maar wel altíjd goede) zwart. Stuk beter dan die oude Kipling rugzak van de middelbare school toch?Iris and Ink backpack ostrich navy

Shop de Iris and Ink backpack nu via The Outnet voor 315 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook