Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: J.W. Anderson logo tas

JW Anderson logo bag black red

Soms val je niet head over heels in love met een item. Soms moet je iets gewoon een paar keer zien totdat je denkt, yes dit stuk moet ik hebben. Vaak is het een kwestie van goed combineren. Dan is een paar schoenen of tas super tof met een bepaalde outfit. Dat heb ik bij deze J.W. Anderson logo tas. Hoe tof zijn deze outfits? 

Sowieso is J.W. Anderson een van de hotste designers van dit moment. Het is niet altijd te voorspellen wanneer een designer doorbreekt of dat het een blijvertje is. Maar van J.W. Anderson ben ik wel overtuigd dat we nog veel meer van hem gaan horen.

Zo zette hij eigenhandig als hoofdontwerper het Spaande Loewe weer terug op de kaart. Hij ontwierp de prachtige Puzzle bag die ook nog ergens op mijn wishlist staat. Maar voor zijn eigen label is hij ook goed bezig. Zijn logo tas heeft hij dit seizoen uitgevoerd met een dunne schakelketting. Een verbetering ten opzichte van het oude ontwerp. Toen had zijn logo tas nog een korte leren schouderband (best onhandig). Het leukste detail vind ik he JW logo met de vishaak/anker.

JW Anderson logo bag red JW Anderson logo bag blackVia Net-a-Porter 890 euro

Shop deze J.W. Anderson logo tas via JWAnderson.com of Net-a-Porter.  Vanaf november shop je J.W. Anderson ook bij de Bijenkorf in Amsterdam.

Vorige post Volgende post

Lees ook