Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: J.W. Anderson Pierce tas

Onderschat de kracht van social media nooit. Influencers heten niet voor niets influencers want voordat je het weet wil je het óók hebben. Instagram in combinatie met streetstyle foto’s en meerdere nieuwsbrieven van webshops, deden het voor mij. Deze J.W. Anderson Pierce tas ging voor mij van mwah tot yes die wil ik ook wel.

JW Anderson mini Pierce redJW Anderson Pierce mini black white Pierce mini via de Bijenkorf 1180 euro

Ik vind het vooral een integrerende tas. Wat was de inspiratie voor deze tas? Een koe met een neusring (haha)? Heeft de ‘piercing’ nog nut behalve dat het een opvallend detail is? Kan je zo de tas zo dichtmaken? Ik weet het niet en ik kan het ook nergens vinden. Maar dat maakt niet uit, de beste designs zijn vaak of heel simpel of een beetje gek.

Het leukste, en meest praktische model, is de Pierce mini crossbody. In tegenstelling tot de medium tas, heeft deze een langere dunne ketting als schouderband. Ik heb al een paar keer gelezen dat dit dé nieuwe it-bag gaat worden. Dat denk ik niet, maar omdat J.W. Anderson relatief nog een jonge ontwerper is, zijn de tassen ook niet heel duur. Een mini Pierce shop je al vanaf 1145 euro.

JW Anderson Pierce medium redPierce medium via de Bijenkorf 1345 euroJW Anderson Pierce mini ash Pierce mini via JW Anderson 1145 euro

Ook leuk is zijn logo tas met een anker en vishaak die ik ook op mijn hele lange wishlist heb staan. Je kent J.W. Anderson misschien van het Spaanse Loewe waar hij ook hele toffe dingen maakt. Voor Loewe heeft hij onder andere de Hammock en Puzzle ontworpen.

Shop de J.W. Anderson Pierce tas via de Bijenkorf of JWAnderson.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook