Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Jimmy Choo Billie glitter pumps

Jimmy Choo Billie 100 glitter blauw

December is de enige tijd van het jaar waar een beetje extra sparkle en shine niet misstaat. Waar je ook bent, overal zie je lichtjes, glitters, glanzende kerstballen en andere dingen (lees: ingepakte cadeaus) waar ik heel blij van word. Zo ook van deze Jimmy Choo Billie pumps met blauwe, zilveren, roze en paarse glitters. Perfect voor kerst, oud en nieuw of een ander feestje.

Ik heb vroeger wel eens ‘de fout’ gemaakt om met glitter Christian Louboutin pumps naar college te gaan. Want ja, ik moest en zou mijn glitter Louboutins aan doen. En het maakte me niks uit dat het een normale dinsdag was. Maar dat had ik geweten! Ik trok blijkbaar heel wat bekijks in de collegezaal en de docent riep me heel gênant naar voren om mijn schoenen te showen. Tja, dat anderen nou zulke saaie schoenen dragen…

Ik blijf glitter schoenen ontzettend leuk vinden. Bijvoorbeeld de flatjes van Chiaria Ferragni of deze Jimmy Choo Billie pumps. Ze zijn opvallend, maar ik ben er nog steeds van overtuigd dat als je de rest van je outfit simpel houdt, je ze prima kunt dragen op een doordeweekse dag.
Jimmy Choo Billie 100 glitter blauw
Jimmy Choo Billie 100 glitter tea rose

Shop de Jimmy Choo Billie pumps voor 525 euro via JimmyChoo.com of de Bijenkorf.

Vorige post Volgende post

Lees ook