Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Loewe Puzzle pochette

Loewe Puzzle Pochette

Toen de Loewe Puzzle uitkwam in 2015 was ik op slag verliefd op deze tas. Het asymmetrische model, de verschillende kleuren en materialen spraken me erg aan. Ik probeerde de tas en kwam erachter dat het misschien toch niet helemaal míjn model was. Te groot. En zie hier, de kleinere Loewe Puzzle pochette!

De Loewe Puzzle pochette is een platte versie van de Puzzle die je crossbody draagt. En dat is meer mijn model. Nog steeds met dezelfde vlakverdeling en met verschillende kleuren. Maar de tas lijkt qua maar meer op mijn Céline Trio. En I love dat formaat.

De originele Puzzle kan je op meerdere manieren dragen. Als een gewone handtas, crossbody, als platte clutch en als langwerpige tas over je schouder. Maar de Puzzle pochette draag je crossbody of als clutch. Voor mij meer dan voldoende!

Het enige dat ik nog moet doen is wachten op een zwarte variant en de tas even in de winkel proberen. Zodat ik zeker weet dat deze Puzzle wél een match is voor mij.

Loewe Puzzle Pochette Loewe Puzzle PochetteLoewe Puzzle pochette

Shop de Loewe pochette vanaf 980 euro via Loewe.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook