Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Louis Vuitton Pokerface laarzen

Louis Vuitton bottine Pokerface @ Instagram Lisa Hahn Bueck

Oke ik moet het toegeven, juni is niet het beste moment om op zoek te gaan naar een paar laarzen. Maar deze Louis Vuitton Pokerface (what’s in a name?) laarzen gaan niet uit mijn hoofd. Hoe komt het? Het is de schuld van social media! Ik zie ze te vaak voorbijkomen op Instagram en streetstyle blogs…

Louis Vuitton bottine Rodeo Queen monogramRodeo Queen laarzen 980 euro

Ik vind deze laarzen enorm schattig. Het lipje aan de achterkant is net een oortje. En Louis Vuitton is goed in het maken van combinaties. Monogram canvas met mat zwart leer, of glanzen rood met groen pythonleer, of flashy goud met zwart. Pretty! En the devil is in the details: de hak heeft een inkeping in de contrasterende kleur. Vooral mooi bij het zwart met goudkleurige paar.

Ik ben net een ekster, alles wat een beetje glimt of opvalt, vind ik mooi. Kopen durf ik alleen niet, in de winkel kies ik toch weer voor saai en veilig zwart.

Louis Vuitton bottine Pokerface Louis Vuitton bottine PokerfacePokerface laarzen vanaf 1350 euro

Shop de Louis Vuitton Pokerface laarzen vanaf 980 euro via Louis Vuitton.

[Headerfoto via Instagram]

Vorige post Volgende post

Lees ook