Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Mansur Gavriel Envelope tas

Damn it Mansur Gavriel! Ze hebben het gewoon wéér gedaan, een tas gemaakt die ik wil hebben. De formule van Mansur Gavriel is simpel: mooie kleuren, simpele designs, goed afgewerkt en een goede prijs. Een van de nieuwe modellen is de Envelope crossbody. Net zo simpel als de originele bucket bag maar dan ehh rechthoekig zoals een envelop.

mansur gavriel envelope bag greenmansur gavriel envelope bag pinkEnvelope via Mansur Gavriel 895 dollar

Kleine crossbody tassen zijn mijn favoriet. Ze zijn gewoon praktisch en tijdloos. Deze van Mansur Gavriel is dat zeker ook. De stijl van Mansur Gavriel spreekt me erg aan. Eenvoudige vormen, zoals in het geval van deze tas een envelop met een lange schouderband. En dan die kleuren. Zwart en bruin zijn klassiekers, deze groen is herfstig en de pastelroze is lekker girly.

Het leer dat ze hebben gebruikt voor deze tassen is natuurlijk gelooid en zorgt voor een gladde en natuurlijk uitstraling. Bovendien zijn de tassen van Mansur Gavriel erg licht door dit leer. En dat vind ik echt een heel groot pluspunt! Vaak zijn tassen van zichzelf al zwaar en dan moeten je eigen spullen er nog bij.

In mijn collectie heb ik al de grootste Bucket bag van Mansur Gavriel. Daar ben ik echt nog steeds ontzettend blij mee, maar een tas in een maat kleiner zou een goede aanvulling zijn. De Envelope is de perfecte kandidaat. Al lijkt ie stiekem ook wel op een aantal andere tassen die ik heb…

 

mansur gavriel envelope bag black mansur gavriel envelope bag camelloEnvelope via Net-a-Porter 895 euro

Het enige puntje van kritiek vind ik de prijs. Mansur Gavriel werd bekend en populair met de Bucket bag die ongeveer 450 euro was. Dat was echt een hele goede prijs voor dit soort tassen. Maar inmiddels zijn de prijzen flink gestegen. Zo kost de Envelope 895 euro. En dat is nog steeds niet duur voor een high end tas, maar ik vind het toch jammer omdat ik weet dat de tassen ooit een stuk goedkoper waren.

Shop de Mansur Gavriel Envelope nu via Net-a-Porter of via hun eigen webshop. Maar let op als je daar bestelt, er komen nog invoerkosten bij.

Vorige post Volgende post

Lees ook