Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Mansur Gavriel Mini Bucket bag

Mansur Gavriel Mini bucket bag camello peony

Vorig jaar scoorde ik eindelijk een Mansur Gavriel Bucket bag. Tijdens een middag browsen op Net-a-Porter was ie ineens op voorraad. Ik wist niet hoe snel ik mijn creditcard moest zoeken en moest afrekenen. Ineens had ik de meeste gewilde tas van dat moment. Nu, bijna een jaar later zijn de tassen nog steeds een hype en overal uitverkocht. Dat weerhoudt mij er niet van om de Mansur Gavriel Mini Bucket bag op mijn wishlist te zetten. En misschien wel te pre-orderen.

Mansur Gavriel Mini bucket bag black blueMini in black/royal via Luisaviaroma 515 euro

De grote versie is echt een fijne tas, de op één na fijnste tas van vorig jaar. Mijn Macbook Air past er met gemak in, de tas is súper licht en ruim en het leer blijft mooi. Door weer in wind en krassen zie je ook bijna niet. Perfect voor het Hollandse weer dus. Deze bucket bag is al snel mijn vaste werktas geworden.

En ja hoe cute is de mini versie van deze tas? Een stuk kleiner, maar net zo mooi.

Mansur Gavriel Mini bucket bag camello yellowMini in camello/yellow via Luisaviaroma 515 euro

En naast de mini is er ook een extra Mini Mini Bucket bag. Cuteness overload! Dit maatje is de perfecte crossbody op dagen dat je niet veel mee wil slepen.

Mansur Gavriel Mini Mini bucket bag black blueMini Mini in black/marina via Luisaviaroma 415 euroMansur Gavriel Mini Mini bucket bag peony pinkMini Mini in peony via Luisaviaroma 485 euroMansur Gavriel Mini Mini bucket bag rococo pinkMini Mini in rococo via Anita Hass 695 euro

De prijzen van de Mansur Gavriel tassen lopen uit een. Zo zijn ze een stuk duurder geworden dan net na de introductie en bij sommige winkels zijn de speciale kleuren nóg een stuk duurder (o.a. bij Anita Hass). Mijn advies; kijk en vergelijk en wees er snel bij want Mansur Gavriel is binnen no time uitverkocht.

Ook op zoek naar een Mansur Gavriel tas? Houd Net-a-Porter en Matches in de gaten. Of plaats een pre-order via Luisaviaroma of Anita Hass. Goed nieuws, want in 2016 zijn de tassen van Mansur Gavriel in nóg meer winkels te koop. Check voor meer informatie en alle verkooppunten MansurGavriel.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook