Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Nicholas Kirkwood Casati schoenen

Nicholas Kirkwood Casati loafers black

Ik houd niet echt van over de top gekke schoenen in opvallende kleuren. Niet mijn ding. Maar een glittertje of een subtiele knipoog mag altijd. Denk aan de Kitty flats van Charlotte Olympia of de schoenen van Instagram celebrity Chiara Ferragni. Nicholas Kirkwood houdt ook wel van schoenen met een twist. Zoals de schoenen uit de Casati lijn. Hebben!

Nicholas Kirkwood Casati flats black

Parels vind ik altijd erg chic. Maar vaak zijn ze wat ouwelijk. Maar Kirkwood weet ze op zo’n manier in deze schoenen te verwerken dat ik ze juist heel modern en chic vind. Hij maakt wel vaker schoenen met een bijzondere heel. Bijvoorbeeld de Beya loafers ik eerder al over schreef.

Kirkwood is een ontzettende fan van Andy Warhol (ik ook). En je zou het misschien niet zeggen, maar de Casati schoenen zijn geïnspireerd op Warhol. Het schijnt dat Warhol parels en andere edelstenen in de voering van zijn jas naaide. Waarom hij dat deed, weten we niet. Maar het is wel een leuk weetje.

De parels zitten in dit geval in de hak. Omlijst door een gouden randje. Voor mij zijn deze schoenen perfect in balans. Business in the front, party in the back is héél toepasselijk voor deze schoenen.

nicholas-kirkwood-casati-flats-bordeaux Nicholas Kirkwood Casati flats pinkCasati flats 490 euro

Nicholas Kirkwood Casati loafers beige lurexNicholas Kirkwood Casati loafers burgundyCasati loafers 495 euro

Shop de Nicholas Kirkwood Casati loafers en flats via NicholasKirkwood.com of Net-a-Porter.

Vorige post Volgende post

Lees ook