Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday Nike Free Run 2 sneakers

Nike Free Run 2 bordeaux rood

Ik ben niet echt iemand die slaafs de laatste trends volgt. Als iets ‘in’ is hoef ik het niet per se te hebben en als iets ‘uit’ is zal ik het misschien ook nog dragen. Ik koop en draag wat ik leuk vind. Sneakers zijn wat dat betreft mijn guilty pleasure en ik draag ze erg graag op mijn day off. Ik hoef niet per se het exclusiefste model, maar draag wel graag een kleur die die weinig mensen hebben. De Nike Free sneakers zijn mega populair en ik wil ook een paar. Het liefst wel in de mooie bordeauxrode uitvoering.

Nike Free Run 2 bordeaux rood

Jaren geleden zag ik af en toe een verdwaalde Amerikaanse toerist op deze futuristische sneakers lopen. Ik vond ze maar bizar vanwege hun rare zool en lelijk om de felle neonkleuren. Ik snapte werkelijk niet dat iemand ze ooit aan zou trekken. Maar nu, een aantal jaar later, is het 180 graden omgedraaid. Toch gek hoe je van mening kan veranderen door bepaalde influencers (celebrities, bloggers, magazines etc.). Dat is dan ook het leuke van mode. Goed, ik ben dan nog steeds niet weg van de rare neonkleuren, maar gelukkig zijn er ook een hoop fashionable kleuren zoals deze dieprode bordeaux Nike Free Run 2 sneakers die nu op mijn wishlist staan. Inmiddels is ook rare zool me meer aan gaan staan en ik kan me goed voorstellen dat de grip van een hardloopschoen natuurlijker is dan een gewone zool. Als de Nike Free Run 2 sneakers comfortabel zijn voor hardlopers dan moet je in het dagelijks leven wel mee op wolkjes lopen. I’m in!

Nike Free Run 2 all black

Deze Nike sneakers zijn trouwens zo populair dat het nog een hele klus is om de juiste maat en kleur te vinden. Mocht ik deze kleur niet vinden dan ga ik gewoon voor een paar in het zwart. Lekker makkelijk en die zijn ook zeker niet verkeerd. I love black!

Nike Free Run 2 black white

De bordeauxrode en all over zwarte Nike Free Run 2 sneakers zijn via Pro Shoes verkrijgbaar voor 114,99. De zwart met witte Nike Free Run 2 zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor 114,95.

P.S. mocht je de bordeauxrode Nikes ergens in een maat 41 zien dan wil ik dat graag weten!

Vorige post Volgende post

Lees ook