Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Prada Paradigme tas

Prada Paradigme black pink

Ik ben nooit een enorme fan geweest van Prada tassen. Ze worden ontzettend vaak nagemaakt en de modellen zijn een beetje mwah. Maar ik vind deze nieuwe Prada Paradigme tas eigenlijk wel ontzettend leuk. Komt vooral door de combinatie van zwart, roze en goudkleurige hardware. Toch mijn favo kleuren ūüėÄ

Prada Paradigme black pinkPrada Paradigme black pinkPrada Paradigme small 200o euro

Bovendien zijn de tassen van Prada gemaakt in het duurzame Saffiano leer. Er is geen enkele leersoort zo krasvast als Saffiano leer. Dat lijkt niet zo bijzonder, maar Prada was jaren geleden de eerste die deze leersoort gebruikte. Inmiddels maken veel merken gebruik van dit leer. Denk bijvoorbeeld aan de tassen van Michael Michael Kors.

Het lijkt me een fijne werktas vanwege het duurzame leer, de vele vakjes en de handige schouderband. Det tas doet me een klein beetje denken aan de Fendi 2Jour. Een tas die heel erg lang op mijn wishlist heeft gestaan. De Fendi 2Jour is ongeveer even groot, heeft ook een tag en is ook gemaakt van Saffiano leer.  Maar deze van Prada is net iets leuker door het kleuraccent op de schouderband én aan de binnenkant.

En Prada doet met deze tas ook gezellig mee met de kleurrijke schouderbandtrend. Net als Fendi, Louis Vuitton en Dolce & Gabbana.

Prada Paradigme blue red Prada Paradigme white blueNaast de zwart/roze variant zijn er nog meer kleurcombinaties.

Shop de Prada Paradigme tas vanaf 2000 euro via Prada of Net-a-Porter.

Vorige post Volgende post

Lees ook