Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Saint Laurent Bellechasse tas

Saint Laurent bellechasse beige

Als ik maar één tas zou mogen hebben, dan zou ik meteen voor een medium rechthoekige simpele crossbody gaan. En als ik nu een nieuwe tas uit die categorie zou mogen uitkiezen, dan zou het de Saint Laurent Bellechasse worden. Deze crossbody tas bestaat uit drie handige vakken en is gemaakt van suède en glad leer. Super mooi!

Saint Laurent bellechasse black brownSaint Laurent Bellechasse via YSL 1350 euro

Deze tas past perfect in het rijtje van mijn favo tassen de Loewe Barcelona en Céline Classic Box. Waarom ik dit soort tassen zo leuk vind? Nou ze zijn praktisch, understated (passen altijd en overal bij) en tijdloos. Een designertas is altijd een flinke investering, wel zo fijn als je er nog jaren plezier van kan hebben.

De tassen van Saint Laurent vind ik erg mooi, maar toch heb ik er nog geen in mijn collectie. Hoe dat kan? Ik heb wel eens te lang getwijfeld met een aankoop. Zo had Saint Laurent ooit de Lulu die ik geweldig vond. Dat is echt een van mijn one’s that got away tassen en ik heb er nog steeds een beetje spijt van. Maar de Bellechasse lijkt er wel een beetje vind je niet?

Saint Laurent bellechasse blackSaint Laurent bellechasse bordeauxSaint Laurent bellechasse beigeSaint Laurent Bellechasse via Net-a-Porter 1350 euro

Shop de Saint Laurent Bellechasse nu via YSL.com of Net-a-Porter. Of ga naar de Saint Laurent boetiek in de Bijenkorf Amsterdam.

Vorige post Volgende post

Lees ook