Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday Sergio Rossi sandalen

Sergio Rossi sandalen zwart goud

Met dit warme weer raak ik altijd een beetje in paniek als ik ’s ochtends in mijn kast kijk. Wat trek ik aan is de grote vraag? Iedere jaar loop ik weer tegen hetzelfde probleem aan, wat doe je aan als het snikheet is? De volgende vraag is welke schoenen trek je er bij aan? Omdat ik 99% van de tijd panty’s draag zijn mijn voeten niet altijd direct zomerproof. Maar daar moet snel verandering in komen als ik deze prachtige Sergio Rossi sandalen wil hebben.

Het grof geschut ligt inmiddels klaar in mijn badkamer; een puimsteen, vijl, verzorgende crème en natuurlijk een leuk nagellakje. Vanaf vandaag mogen mijn voeten weer gezien worden! Bijkomend voordeel is dat de panty uit mag en dat blote benen en luchtige broeken weer tot de opties behoren nu mijn voeten er klaar voor zijn.

Sergio Rossi sandalen zwart goud

Een nadeel aan veel leuke slippertjes en sandalen is dat ze niet altijd even goed zitten. Sommige veroorzaken wel héél erg snel blaren, soms tot bloedens toe zelfs kan ik je uit ervaring vertellen. Het is dus zaak om goede en comfortabele schoenen te vinden in zacht leer waar je heerlijk lang op kunt blijven lopen. Dit betekent niet dat je direct Teva sandalen hoeft aan te schaffen, al heeft Prada wel een mooi exemplaar nu, maar kies voor een paar dat naast de looks ook het comfort heeft. Voor mij zijn dat toch sandalen met wat bredere bandjes omdat die wat minder snel in mijn voet snijden.

Sergio Rossi sandalen zwart goud

Ook al is het zomer, ik draag het liefste zwart. Deze zwart met gouden Sergio Rossi sandalen passen perfect bij al mijn zwarte (!) zomeroutfits. Maar ook bij een gekleurd jurkje zouden ze perfect passen. You can’t go wrong met zwart en goud zeg ik altijd. Ook zijn de bandjes lekker breed en het leer is zo zacht als boter. Hmm, in gedachten heb ik ze al aan.

Sergio Rossi sandalen zwart goud

De Sergio Rossi sandalen kosten 590 euro (slik!) en zijn verkrijgbaar bij Net-a-Porter. Ik vind ze met de minuut mooier worden, maar 600 euro voor een paar zomer sandalen vind ik een beetje overdreven. Misschien komen ze nog in de sale?! Of komt Zara binnenkort met een eigen interpretatie?!

Vorige post Volgende post

Lees ook