Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Sophie Hulme mini tote mint

Sophie Hulme mini tote mint fluo Yay voor de sale! De sale is inmiddels al weer een kleine zes weken bezig en ik ben nog steeds niet uitgewinkeld (wanneer wel?!). Ik heb met mezelf afgesproken dat ik geen accessoires meer mag kopen de komende tijd en dat ik mijn geld moet besteden aan kleding. Ik heb namelijk te weinig leuke outfits en veel te veel leuke schoenen en tassen.First world problems he? Ik vraag me af hoe lang ik mezelf aan die afspraak kan houden want ik zag zojuist deze mooie mintgroene Sophie Hulme mini tote op de site van de Bijenkorf. Oh oh…

Praktisch gezien heb ik helemaal geen tas nodig. Maar er is altijd een stemmetje in mijn hoofd dat zegt ‘nog een, nog een!’ en dus blijf ik meer en meer tassen kopen. Je bent een tassen hoarder of je bent het niet he? Maar het stemmetje in mijn hoofd zegt het niet zonder reden; deze tas is namelijk met 50% afgeprijsd en door dat soort dingen wordt het stemmetje in mijn hoofd helemaal wild. Ook is het een erg handige tas, met schouderband voor extra draagcomfort, het leer is stug en kan tegen een stootje. Preciés wat ik nog nodig heb. En de kleur? Ja die is ook nog eens behoorlijk kek. Leuk als grapje in mijn garderobe. Steekt zo lekker af tegen al het zwart dat ik draag.

  • Sophie Hulme mini tote mint fluo

  • Sophie Hulme mini tote mint fluo

Even zonder gekkigheid. Deze Sophie Hulme mini tote is een Sophie Hulme klassieker. De simpele vorm, lekker recht toe recht aan, de bedel in de vorm van een kikker en natuurlijk de grote gouden platen als hardware. Wie wil er nou niet zo’n mooie tijdloze nieuwe klassieker? Alleen de kleur is (helaas) niet zo basic. Des te meer reden om ‘m deze zomer volop te gebruiken!
Sophie Hulme mini tote mint fluo  En die afspraak? In elke afspraak zit wat onderhandelingsruimte toch? Dan is dit echt de laatste… Als je de tas ook zo mooi vind en ik heb deze Sophie Hulme mini tote in fluo groen nog niet aangeschaft, koop ‘m dan op de webshop van de Bijenkorf voor 350 euro (in plaats van 700!). Wil je meer weten over Sophie Hulme en haar tassen? Kijk dan op haar eigen site.

Vorige post Volgende post

Lees ook