Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Sophie Hulme rugzak

Sophie Hulme rugzak soft flap zwartQua kleding is de Nederlandse vrouw lekker praktisch; geen glitter, glamour of andere fratsen. Gewoon simpel en makkelijk. Nu houd ik zelf ook wel ‘lekker praktisch’, maar ik ga óók graag voor een goede dagelijkse dosis glitter en glamour. Al is het alleen maar een glitternagellakje of een leuk jurkje. Ik ga natuurlijk niet iedere dag op hoge hakken en met een glitter clutch naar mijn werk. Want ja dat is behoorlijk onpraktisch. Deze Sophie Hulme rugzak is chiq én praktisch. Wat wil ik nog meer?Sophie Hulme rugzak soft flap bordeauxEen tijdje terug maakte ik de switch van een gewone grote handtas naar een kleine crossbodytas (mijn Céline trio). Niet omdat ik de een niet mooi meer vond, integendeel, maar omdat ik ook wel eens mijn handen vrij wilde hebben. Als ik meer mee wil nemen dan pak ik er een handige shopper bij als extra tas. Als je kiest voor praktisch hoef je tegenwoordig echt niet in te leveren op de looks van een tas. Was een rugzak een paar jaar geleden nog vaak een lelijk ding. Anno 2015 zijn ze écht heel mooi.

Sophie Hulme rugzak soft flap zwartDeze Sophie Hulme rugzak in leer is gemaakt van soepel zwart of bordeauxrood leer en heeft de typische Sophie Hulme uitstraling door de vergulden hardware en details. Op de tassen van Sophie Hulme is nooit een logo te bekennen, alleen heel klein aan de binnenkant. De binnenkant van deze tas is trouwens gevoerd in zwart suède en ruim genoeg voor een MacBook. Ik vind dit een hele mooie chiq alternatief voor als je een rugzak zoekt. En hij is een stuk goedkoper dan de rugzak van Balenciaga of the Row waar ik al eerder overschreef op Wishlist Wednesday.

Deze Sophie Hulme rugzak uit de cruise 2015 collectie is nu te koop op onder andere Net-a-Porter en Matches voor 765 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook