Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: studded brogues van Church’s

Church's burwood met black brogues

Ik kan wel zeggen dat ik een vrij uitgebreide schoenencollectie heb. Van sneakers tot sandalen en van ballerina’s tot regenlaarzen. Ik heb het allemaal en er zijn maar weinig modellen die ik niet heb. Birkenstocks bijvoorbeeld, omdat ik die ‘minder’ mooi vind, maar ook een paar klassieke brogues heb ik (nog) niet in mijn collectie. Dus vandaag staat er een paar klassieke brogues met een edgy randje op mijn wishlist.

Eigenlijk zoek ik al een aantal jaar naar de perfecte brogues maar ik heb nog nooit een paar gevonden dat door de selectie heen kwam. Deze typische gaatjes mannenschoen ken je misschien als het schoeisel dat je vader of een leraar droeg, saai en stoffig. Maar vergis je niet, brogues zijn hip en ik denk dat je ze steeds vaker zult gaan zien. Goede reden om nu écht op zoek te gaan naar een mooi paar. Een paar brogues moet voor mij aan een paar harde eisen voldoen; een niet te mannelijke pasvorm (want moet leuk staan onder rokjes en jurkjes), basic met een twist en van goede kwaliteit en pasvorm. Brogues zijn toch gemaakt van wat stugger en stijver leer en het laatste dat je wilt blaren. Ik hoor al een hele tijd goede dingen over het traditionele Engelse merk Church’s. Op hun website vond ik dit prachtige paar klassieke maar ook edgy brogues. I love it! Deze Church’s Burwood Met Black Polished Binder (da’s een hele mond vol), komt uit de classic collection en dat zie je ook wel. Qua kleur en model vrij traditioneel, maar door de studs toch erg modern.

Church's burwood met black brogues

Deze Church’s brogues kosten 495 euro en zijn te koop bij Church’s in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam of online.

Vorige post Volgende post

Lees ook