Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Tom Ford bucket bag

Tom Ford bucket bag medium merlot

De bucket bag is de tas in de meest simpele vorm ever (oké de shopper is ook behoorlijk simpel). Dat is misschien wel de reden waarom de buideltas nu zo populair is.  Sinds de bucket bags van Mansur Gavriel ben ik een groot fan van dit model. En laat Tom Ford sinds kort een nieuwe in zijn collectie hebben. Een hele simpele met een paar mooie details die nu op mijn #kerstwishlist staat.

Tom Ford bucket bag detail

Grote opvallende details zijn typisch Tom Ford. Denk maar aan de grote ritsen op de Jennifer crossbody tas of de grote sluiting op de Natalia. Maar deze tas is vrij simpel en bescheiden. Geen groot logo of opvallende hardware maar juist een bewuste keuze voor leren details. En juist door die eenvoud is deze tas zo mooi.

Het leer is ontzettend lush (of gewoon weelderig), zacht en soepel. Dat geeft deze tas een andere, meer casual uitstraling dan de veel stijvere bucket bags zoals mijn favo Mansur Gavriel. Dit leer wordt ook alleen maar mooier met de jaren. Omdat de bucket bag zo’n klassiek model is, is dit de perfecte investment piece.

Tom Ford bucket bag mediumTom Ford bucket bags via Net-a-Porter 1490 euro 
Tom Ford bucket bagTom Ford bucket bags via Mytheresa 1490 euro

Over het algemeen vind ik de tassen van Tom Ford een tikje te overdreven en schreeuwerig, maar met deze bucket bag slaat Tom Ford de spijker op zijn kop. Het model is niet verrassend vernieuwend, maar de luxe uitvoering en het fijne leer maakt veel goed. Hebben!

Ben je net als ik ook zo gecharmeerd van deze tas? Koop ‘m dan via Net-a-Porter, Mytheresa of PL-Line in Maastricht. Kijk voor meer informatie over dit model of Tom Ford op TomFord.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook