Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Ugg classic mini

Ugg Classic Mini zwart

Ik ben een ontzettende koukleum maar toch is de herfst mijn favoriete seizoen. De dikke fluffy sjaals en warme truien mogen dan eindelijk weer. ’s Avonds zit ik ingepakt op de bank met minimaal een sjaal, vest en een dekentje. Maar toch heb ik dan nóg vaak koude voeten. De oplossing denk ik gevonden te hebben in een paar good old Ugg Classic mini laarzen. Mooier en steviger dan een paar sloffen en een stuk warmer.

Vandaag staat er niets nieuws en exciting op mijn wishlist, gewoon een paar schoenen waar ik op dit moment echt behoefte aan heb. Een echte basic dus.

Ugg Classic Mini zwart

Uggs zouden hartstikke uit zijn. Nu weet ik dat zo net nog niet. Ja, de hoogtijdagen van de Uggs zijn voorbij. Ik weet nog dat ik jaren geleden naar New York ging en met meerdere paar Uggs voor mijn zusjes terug kwam. Nooit voor mijzelf want ik hield er niet echt van. Anno 2010 waren Uggs nogal shabby en ordinair.

Maar nood breekt wet toch? Ik ken weinig ander schoeisel dat zo lekker warm is als deze Ugg laarzen. En in de zwarte kleur vallen ze ook niet zo op. Eén nadeel: ze zijn wel een beetje prijzig als ze alleen dienst doen als luxe sloffen. Dus ik vind dat anno 2015 deze laarzen echt nog wel kunnen. Wel alleen als het koud is.

Deze Ugg Classic Mini laarzen kosten 169,95 euro zijn onder andere te koop bij de Bijenkorf, Sarenza en Zalando.

Vorige post Volgende post

Lees ook