Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Uterqüe loafers

Uterqüe loafers

Misschien ken je het wel. De eeuwige strijd met jezelf waar je je salaris deze maand weer aan uitgeeft. Ga je voor iets betaalbaars of spaar je liever door voor een designer item? Het komt allemaal aan op zelfbeheersing en echt, dat kan ik niet heel goed. De Gucci loafers staan op mijn lijstje (duur!). Maar hoe leuk en vooral betaalbaar zijn al deze Uterqüe loafers als alternatief?! Heel leuk!

Uterqü loafers green tulipLoafers met tulp 125 euroUterqü loafers pearlsLoafers met parels 125 euro

Uterqüe, wat is dat ook al weer voor een winkel? Het is het luxere en moderne zusje van Zara. Zelfde bedrijf dus maar er is meer oog voor kwaliteit. Zo zijn alle schoenen en tassen van leer en vaak gemaakt in Spanje of Portugal. De prijzen zijn wel iets duurder dan Zara maar nog steeds betaalbaar.

Door Gucci zijn loafers weer enorm fashionable. Liefst met patches, logo’s, gekke kleuren, studs of printjes. En echt praktisch is het niet, maar het liefst moet de achterkant ook nog plat of open zijn. Dat zijn op dit moment de populairste combinaties.

Bij Uterqüe is er genoeg keuze voor een goed paar loafers. Ga ik voor de groene met een patch van een tulp (te Hollands?), of die met parels, de zwarte met gouden logo en ribbon (erg Gucci), of toch de simpele bordeauxrode? Keuzestress! Ze kosten tussen de 110 en 125 euro, niet duur als je het mij vraagt.

Uterqü loafers redLoafers in rood leer 110 euroUterqü loafers ribbonLoafers met logo 125 euro

Help me kiezen! Welk paar vind jij het leukste? Ik neig (heel verrassend) naar één van de twee zwarte loafers.

Shop deze Uterqüe loafers uit de nieuwe collectie via Uterqüe. Er zit helaas geen Uterqüe winkel in Nederland, maar ze verzenden voor 3,95 euro naar Nederland.

Vorige post Volgende post

Lees ook