Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Victoria Beckham Half Moon bag

Victoria Beckham half moon bag

Mijn volgende tas wordt een half moon bag oftewel een half ronde tas of zadeltas. Ik ben erg gecharmeerd van de A.P.C. Half Moon of de Céline Trotteur. Maar Victoria Beckham maakt ook prachtige tassen. De Victoria Beckham Half Moon bag is ook nog eens verkrijgbaar in tal van prachtige kleuren die je echt allemaal wil hebben.

Victoria’s versie van de Half Moon bag is meestal gemaakt van glanzend kalfsleer. Een van mijn favoriete leersoorten omdat de kleur hier erg mooi in uitkomt. In de collectie zitten tassen in effen kleuren maar ook colourblock versies. Bijvoorbeeld rood met mint of zwart met blauw en grijs.

De tas is verkrijgbaar in twee maten. Een nano versie en een normale versie. De nano is cute maar de normale is een stuk praktischer. En qua maat goed vergelijkbaar met de Céline Trotteur die ook op mijn wishlist staat.

Ik heb het wel eens eerder gezegd; Victoria Beckham heeft het Spice Girls imago al láng van zich afgeschud en is een ontwerper om rekening mee te houden.

Victoria Beckham half moon bag nano red Victoria Beckham half moon bag nano celadon Victoria Beckham half moon bag nano celadon Half Moon nano vanaf 995 euroVictoria Beckham half moon bag white Victoria Beckham half moon bag multicolour Victoria Beckham half moon bag mustard Victoria Beckham half moon bag vigogna Victoria Beckham half moon bag red mint colourblockHalf Moon bag vanaf 1490 euro

Shop de Victoria Beckham Half Moon bag via VictoriaBeckham.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook