Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: WANT Les Essentiels Piper rugzak

WANT les Essentiels de la Vie Piper backpack black

Hoe ouder ik word, hoe praktischer mijn schoenen en tassen moeten zijn. Beetje saai he? Maar van fijne basics die ook nog eens handig zijn, wéét je gewoon dat je er nog jaren plezier van hebt. Alles beter dan een kast vol miskopen. WANT Les Essentiels is zo’n merk met mooie en praktische basics. De WANT Les Essentiels Piper rugzak is gewoon de ideale rugzak mét laptopvak. Voor de hippe werkende basic bitches. Me!

WANT les Essentiels de la Vie Piper backpack blackWANT les Essentiels de la Vie Piper backpack blackPiper in zwart via de Bijenkorf 850 euro

Misschien moet je eerst een kast vol miskopen hebben om erachter te komen dat je beter iets praktisch kan kopen. Want Christian Louboutin pumps van 14 centimeter zijn mooi, maar doe ik ze ooit aan? Nope. Of een tas die zó klein is waar tegenwoordig geen smartphone meer in past is óók niet handig. En dan heb ik het niet eens over tassen die leeg al zo zwaar zijn dat je bij het zien van de tas al last van je rug krijg.

Mijn nummer één regel is tegenwoordig dat het echt een goeie aankoop moet zijn. En dan moet je dus een beetje streng voor jezelf zijn. Geen smoesjes! Want hoe leuk is het als je álles uit je kast dragen?

WANT les Essentiels de la Vie Piper backpack mochaPiper in Mocha 895 dollar
WANT les Essentiels de la Vie Piper backpack true bluePiper in blauw 895 dollarWANT les Essentiels de la Vie Piper backpack mini bordeauxPiper mini bordeaux via de Bijenkorf 450 euro (nu met 40% korting)

WANT Les Essentiels is een New Yorks merk en is in 2006 opgericht door Byron en Dexter Peart. Met WANT Les Essentiels willen ze de moderne reislustige man en vrouw bedienen met tijdloze streamlined accessoires die praktisch en fashionable zijn. Omdat niemand zonder gadgets kan, hebben ze goed nagedacht over vakjes voor smartphones, tablets en laptops. Kijk das handig!

De Piper rugzak is een tas waar je iets aan hebt. Er is een vak voor een 11 inch laptop, maar mijn 13 inch laptop moet er ook in passen als ik naar de afmetingen kijk. Het leer ziet er super zacht uit, het minimalistische logo staat subtiel op de voorkant en de schuine rits vind ik ook een leuk detail. Heel mooi vind ik ook de two toned rits in goud en zilver en het gouden slotje. Past dus altijd bij je sieraden.

Shop de WANT Les Essentiels Piper rugzak nu via de Bijenkorf voor 850 euro of via wantlesessentiels.com (wel in dollars+invoerkosten).

Vorige post Volgende post

Lees ook