Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Zara leren shopper

Zara leren shopper bordeaux Ik ben al tijden op zoek naar de perfecte leren shopper. Nu ik iedere dag mijn MacBook mee moet nemen voor werk en ik ’s avonds nog snel boodschappen moet doen, heb ik een tas nodig waar lekker veel in past. Eentje die ik zo over mijn schouder kan gooien, die niet mijn bankrekening plundert én niet high maintenance is. Zou Zara nu de ideale shopper hebben? Lees verder voor het antwoord!Zara leren shopper bordeauxIk vind mooie tassen erg belangrijk, maar ze moeten ook lekker praktisch zijn. De meest praktische oplossing om een laptop mee te nemen is een aparte laptop tas. Maar heb je gezien hoe lelijk die zijn? Daar ga ik niet mee lopen. Dat is net zoiets als een regenpak aandoen als het regent. Praktisch maar niet fashionable.. Het vinden van een goede shopper staat letterlijk al een tijdje op mijn wishlist. Zo vond ik deze blauwe van Rochas erg mooi, deze zwarte leren shopper van Sandqvist erg stoer en natuurlijk is de Fendi 2Jours mijn droom werktas. Maar helaas past daar geen laptop in!

Zara leren shopper bordeauxDeze Zara shopper is gemaakt van grof generfd koeienleer. Het grote voordeel van dit leer is dat het goed tegen een stootje kan. Dat is perfect als je net als ik een tas zoekt die niet high maintenance is. De tas heeft zo te zien een groot vak met een en binnentas van tweed erin. Hoe leuk is dat? Je spullen zitten dan ook nog eens veilig opgeborgen. De tas is met een breedte van 51 cm groot genoeg voor mijn laptop én andere dingen. De hengsels zijn ook nog lang genoeg om de tas over je schouder te dragen. Perfect dus! De bordeaux kleur is ook nog een helemaal on trend (klik hier voor meer bordeauxrode tassen). Inderdaad, we have a winner!

Zara leren shopper zwartEn de shopper is er ook in het zwart!

Deze handige en echt leren shopper is nu via Zara te bestellen voor 89,95 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook