Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Zespà x SupaKitch sneakers voor 24Sèvres

Zespà x Supakitch sneakers

Om de start van de webshop 24Sèvres van het Parijse warenhuis Le Bon Marché te vieren, is er een Les Icônes collectie samengesteld. 77 exclusieve items die alleen te koop zijn via 24Sèvres. Deze wit met gouden sneakers van Zespà is één van de items

Zespà x Supakitch sneakersDe Zespà sneakers met op de binnenzool het logo van SupaKitch 

24Sèvres moet dé webshop gaan worden waar je onder andere Dior, Louis Vuitton en Céline online kunt kopen. Maar de accessoires van Céline zijn nog niet te koop en de selectie van Louis Vuitton en Dior is niet zo groot als in hun boetieks. Wat is dan dé reden om bij 24Sèvres te shoppen? Nou de collectie met limited edition items bijvoorbeeld.

Het Franse Zespà, Aix-en-Provence maakt simpele sneakers. Ik hoor je al denken; dat doen tegenwoordig héél veel merken. Boring! Klopt, maar ze doen het allemaal nét anders. Zespà werkte voor dit paar sneakers samen met de Franse tattoo artist SupaKitch. Het resultaat?

Witte sneakers met een patroon van goudkleurige blaadjes. I love it! Het is anders dan de doorsnee witte sneaker. En de sneakers van Zespà worden met de hand in Frankrijk gemaakt. Je ziet dat er veel liefde zit in deze schoenen.

Zespà x Supakitch sneakers details

Shop de Zespà x SupaKitch sneakers op 24Sèvres voor 330 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook