Schoenen, Tassen

Yeezy season 1 accessoires

Yeezy 1 950 boots backpackEen van de meest besproken collectie van dit seizoen ligt eindelijk in de winkels. Yeezy season 1 is de collectie van Kanye West voor Adidas. De stukken uit de collectie combineren invloeden uit de nineties met sportswear en zijn androgeen en stoer. De accessoires zoals de schoenen en rugzakken vliegen nu al de winkels uit. Kijk mee naar de hype van dit moment.

Yeezy 1 duffle bag

Laat ik je nu al vertellen dat deze collectie totaal níet mijn ding is. De losse items kan ik nog wel waarderen. Het zijn nou eenmaal vrij simpele laarzen en tassen die net als de accessoires van Alexander Wang de juiste dosis street hebben. Wel prima maar niet heel bijzonder.

De rest van de collectie en met name kleding is écht totaal niet mij. Te grungy, te mannelijk en totaal niet flatteus. Homeless chic zoals critici deze collectie noemen.Want wie draagt er voor haar lol huidkleurige panty’s of vale sweaters met gaten?! De kleding stond de modellen met size zero al niet echt, dus hoe zou dit bij een ‘echt’ iemand staan? Yikes.

Yeezy 1 duffle bagSuède duffle bag 800 euroYeezy 1 backpackZwarte polyester backpack 450 euro en beige suède backpack 600 euroYeezy 1 950 bootsYeezy 1 950 boots 480 euro

De hype uit deze collectie zijn de 950 boots. Canvas veterlaarzen met een dikke rubberen zool én een verstopte sleehak. Een beetje zoals de Isabel Marant sneakers die zo populair waren. Deze boots zijn zo populair dat ze nu al overal uitverkocht zijn. Je bent een Kanye West fan of niet.

De Yeezy 1 collectie is nu te bestellen via Mytheresa, Matches, Antonioli of natuurlijk Adidas.

[Foto look via Vogue Runway]

Vorige post Volgende post

Lees ook