Tassen

Yuzefi tassen

Yuzefi bags

Er zijn steeds meer merken die tassen onder de 500 euro op de markt brengen. Het Engelse Yuzefi is ook zo’n merk en werd vooral bekend door (je verwacht het niet…) Instagram. De kleur, vorm en hardware zijn belangrijk. Het bekendste Model Ascher is geïnspireerd op een vintage cameratas.

Yuzefi tassen Ascher savanna Yuzefi tassen Ascher ruby Yuzefi tassen Ascher greyYuzefi Ascher tas via Yuzefi 415 euro

Yuzefi op Instagram

Ontdekte je vroeger vooral nieuwe werken in bladen zoals Vogue. Tegenwoordig hoef je alleen de juiste Instagramaccounts te volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste en hipste merken. Zo werd Yuzefi ineens groot op Instagram. Dat heeft er vooral mee te maken dat ineens influencers de tas gingen dragen. Zo werkt dat nou eenmaal tegenwoordig. Want wie leest de modebladen nou nog?!

Naza Yousefi begon in 2016 met Yuzefi. Ze heeft een achtergrond in interieurdesign en werkt graag direct met het leer om tassen te ontwerpen. Dat zie je terug. Want de tassen zitten eenvoudig in elkaar en hebben geen voering. Een kwestie van een patroon in elkaar vouwen en vastmaken. De studs zijn ook echt nodig om de tas bij elkaar te houden.

Yuzefi Delila

Mijn favoriet is de Delila. Een soort strakke bucket bag. En dat is toevallig ook de favoriet van Naza Yousefi. Het was de eerste tas die zij ontwierp voor Yuzefi en het is het uitgangspunt voor de andere tassen uit de collectie.

Yuzefi mini Delila lila Yuzefi Delila bordeauxYuzefi Delila tas via Yuzefi 530 euro Yuzefi Delila blue suedeYuzefi mini Delila tas via Yuzefi 450 euro

Shop Yuzefi via Yuzefi.com of Net-a-Porter. Volg Yuzefi ook op Instagram!

Vorige post Volgende post

Lees ook