Schoenen, Shoe vs Shoe

Zara vs Aquazzura Fauna booties

Zara vs Aquazzura Fauna booties

Zara did it again! Als je je garderobe wilt aanvullen met trendy items, dan is Zara de place to be. Dat hoef ik je niet te vertellen. Ze kijken heel goed naar wat de luxe designers doen en maken dan een betaalbare versie. Het Zara ontwerpteam heeft dit keer heel goed naar deze geweldige Aquazzura booties gekeken. Jij mag de verschillen zoeken.

Aquazzura Fauna bootiesAquazzura Fauna booties

Aquazzura is een van de populairste schoenenmerken van dit moment. Bijna élk paar wordt een cult hit. Denk aan de Christy flats of de Wild Thing sandalen. Ook van deze modellen zie je betaalbare lookalikes bij Zara.

Aquazzura maakt van deze booties misschien wel de meest luxe laarzen van dit seizoen. Alle applicaties zijn met de handgemaakt. Maar Zara kan dat óók. Voor 1/10e van de prijs zelfs! Niet uitgevoerd in suède zoals die van Aquazzura maar in zacht velvet. En de Zara booties hebben ook meer decoratie dan die van Aquazzura.

Het grootste verschil zit ‘m in de prijs. Deze Zara booties zijn trouwens ook niet echt goedkoop. 129 euro is best prijzig voor Zara. Maar het is een koopje in vergelijking met de Aquazzura Fauna booties van maar liefst 1095 euro.

Zara booties embellished bees velvetZara booties

Shop de Zara laarzen voor 129 euro via Zara.com. De Aquazzura Fauna booties shop je via Aquazzura.com 1095 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook