Bag vs Bag, Tassen

Zara vs Saint Laurent fringe tas

Saint Laurent fringe vs zara bag

Coachella zit er alweer op, maar deze tassen zouden perfect zijn geweest tijdens dit festival in Palm Springs. Het lijkt wel alsof je daar alleen naar binnen mag als je voldoet aan de boho chic look. Mocht je komende zomer zelf een festival gaan en Coachella is de inspiratie voor je look; zoek dan niet verder naar een tas. Deze Saint Laurent of Zara (veel beter voor je portemonnee) fringe tassen zijn perfect.

Zara fringe tasZara tas

Kendall Jenner droeg afgelopen weekend deze Saint Laurent fringe tas tijdens het Coachella festival. Maar net als elke celebrity wisselde ze dat weekend een paar keer van outfit en tas. Deze Saint Laurent tas is niet per se helemaal mijn smaak, maar past wel perfect binnen het plaatje van de standaard festival look: een kruising tussen bohémien, hippie en cowboy.

In Bag vs Bag vergelijk ik twee tassen en deze keer kan ik heel simpel zijn. De Zara tas is een hele goedkope inspired by tas. Niet helemaal hetzelfde, maar wel dezelfde look. Voor 39.95 euro heb je een leren tas die perfect is voor dit festivalseizoen. En mocht je in een regenbui of bierdouche terecht komen dan is dat helemaal niet erg.

Saint Laurent Anita tassled bagSaint Laurent Anita tas

De Saint Laurent tas is een echte designertas met een prijskaartje van bijna 1000 euro. Prachtig afgewerkt met heel veel details. Zoals het YSL logo aan de sluiting. Of ‘concho buckle’ zoals deze sluiting heet. Eén nadeel: de tas is piepklein en plat. Meer dan je smartphone, lipstick en pinpas past er niet echt in. Opvallend vind ik ook dat deze Saint Laurent tas totaal iets anders is dan wat we van Saint Laurent gewend zijn.

Shop de Saint Laurent Anita fringe tas voor 990 euro via YSL.com. Houd je liever nog wat geld over voor het festival zelf? Shop dan deze tas bij Zara voor 39.95 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook