TBH Favorites

De 10 meest gelezen artikelen van 2016

Meest gelezen artikelen van 2016

Het jaar zit er weer bijna op! Tijd dus voor een korte terugblik. Het was een jaar vol hoogtepunten zoals mijn shoot in VROUW magazine of mijn item op RTV Utrecht. Maar ook de aankoop van mijn Chanel WOC of mijn eerste vlogs op YouTube (abonneer je!). Maar het belangrijkst zijn jullie, mijn lezers. Thanks voor het lezen allemaal! Dit waren de 10 meest gelezen artikelen van dit jaar. Blik je ook mee terug?

Chanel WOC Caviar black ghw unboxing

Mocht je een artikel gemist hebben? No worries, lees de populairste blogs van het afgelopen jaar nog een keer terug. Niet geheel verrassend staan er ook een aantal oudere artikelen bij. De Icons serie is erg populair. Ook niet heel gek want dit zijn iconische tassen of schoenen die nooit uit de mode gaan en altijd een goeie aankoop zijn. Daar willen jullie meer over weten!

Top 10 van 2016

Het is een mooie mix geworden van nieuwe artikelen en oldies but goodies. Want zeg nou zelf, over een Chanel 2.55 of een Louis Vuitton Speedy kan je nooit genoeg lezen! Ook artikelen over nieuwe items deden het goed, dat betekent dat ik volgend jaar weer flink moet gaan shoppen!

Balenciaga Race Runner sneakers pink marble

  1. Chanel Cuba Cruise 2016 collectie
  2. New in: mijn Chanel WOC
  3. De 5 beste tassen om in te investeren
  4. Icons: Louis Vuitton Speedy
  5. Icons: Chanel 2.55
  6. De echte klassiekers van Christian Louboutin
  7. New in: Balenciaga Runners sneakers
  8. 5 beste vintage webshops
  9. Interview met mij in VROUW magazine
  10. Icons: Céline Luggage

Nogmaals bedankt voor het lezen, de leuke reacties en mails het afgelopen jaar! En pssst volgen jullie mij al op Instagram en Facebook?

Liefs Jadwiga

 

Vorige post Volgende post

Lees ook