Schoenen, Shoe vs Shoe

8 sandalen vs Nicholas Kirkwood Casati sandalen

8 sandals vs Nicholas Kirkwood Casati sandals

De hak van de Nicholas Kirkwood Casati loafers zijn echte showstoppers. Halve parels in een hak van goud.  Het is één van zijn signature modellen. Na een tijdje browsen op Yoox kwam ik een vergelijkbaar paar tegen. Ook met de parels in de hak en dezelfde looks, maar met een ander prijskaartje.

8-sandals-vs-nicholas-kirkwood-casati-sandalsLinks 8 en rechts de Nicholas Kirkwood Casati sandalen

De Casati schoenen van Nicholas Kirkwood vind ik echt heel erg tof. Parels kunnen iets truttigs hebben, maar deze schoenen zijn allesbehalve truttig. Deze sandalen (of deze boots) zijn eerder stoer. Love it!

Ze zijn wel prijzig. Met een prijskaartje van 525 euro zijn deze sandalen niet goedkoop. Echt designer pareltjes dus. Hoe dat komt? Nicholas Kirkwood houdt wel van een bijzondere hak en het is vast ongelooflijk lastig om dit te maken. En daar mag je dan ook wel iets meer voor betalen.

Maakt je dat helemaal niet uit? En wil je deze schoenen en kijk je liever naar je eigen portemonnee? Ga dan voor het paar van het Italiaanse merk 8. Zelfde looks maar wél budgetvriendelijk met een prijs van 132 euro.

Shop de Nicholas Kirkwood Casati sandalen via Matches voor 525 euro. De 8 sandalen shop je voor 132 euro via Yoox.

Vorige post Volgende post

Lees ook