Tassen

Alexander McQueen Jewelled satchel

Alexander McQueen bejewelled satchel white

Alexander McQueen heeft de bekende Knucklebox clutch opnieuw uitgevonden. De Alexander McQueen Jewelled satchel is echt een stoere maar stijlvolle tas geworden. En stiekem veel draagbaarder dan de clutch versie die járen op mijn wishlist stond. 

De Knucklebox clutch had de voor Alexander McQueen zo kenmerkende boksbeugel aan de bovenkant. In deze versie zit de boksbeugel aan de zijkant. De setting met het doodshoofd met Swaroski-stenen is hetzelfde gebleven. Een mooi detail is ook de grote Swarovski-steen in de kleur die matcht bij de tas. De chunky schouderband maakt de tas stoer. Maar dat is ie sowieso vind ik.

Je kan deze tas crossbody dragen, of aan de hand door de boksbeugel. De tas is een stuk ruimer waardoor ie een stuk praktischer is dan de clutch. Want als ik heel eerlijk ben, hoe vaak draag je nou een clutch? Minder dan 5 keer per jaar als ik naar mijn eigen leven kijk. Dit model zou ik een stuk meer dragen. Love it!

Alexander McQueen bejewelled satchel oxblood Alexander McQueen bejewelled satchel black Alexander McQueen bejewelled satchel bordeaux

Shop de Alexander McQueen Bejewelled satchel voor 1790 euro via AlexanderMcQueen.com.

[Foto’s via Alexander McQueen]

Vorige post Volgende post

Lees ook