TBH Favorites

Best gelezen artikelen van 2017

Chanel fall winter 2017 runway rocket

Omdat ik op vakantie én ziek ben vandaag een overzicht met de best gelezen artikelen van 2017. Altijd fijn om even terug te blikken en een goed moment om deze artikelen te lezen als je dat nog niet gelukt is. 2017 was voor mij en ik hoop ook voor jou een goed jaar met veel mooie nieuwe tassen en schoenen. Op naar een fanTAStisch 2018!

Nieuwe collecties

Het leukste vind ik misschien wel het moment als de nieuwe collecties in de winkels liggen. Natuurlijk zijn de shows tijdens fashion week mooi om te zien, maar je kan de items meestal nog niet kopen. Je moet een paar maanden geduld hebben voordat het in de winkel ligt.

Populaire tassen

Als ik kijk naar de meestgelezen artikelen dan steken de tasen van Chanel en Louis Vuitton met nek en schouders boven de rest uit. En het populairste model? De Louis Vuitton Metis! Maar ook de Neverfull is ongekend populair. En de beste nieuwkomer is de Off White Binder clip tas.

Louis Vuitton pochette Metis toile monogramDé tas op de wishlist van velen: de Louis Vuitton Metis

Mijn nieuwe items

Ook dit jaar kocht ik weer een aantal mooie dingen. Een paar dingen die écht op mijn wishlist stonden en een paar dingen die ehh even tussendoor kwamen.

Beste aankoop van 2017

En nu ik dit lijstje zo zie dan ontbreekt mijn lievelingstas van 2017 nog! Daar heb ik helemaal niets over geschreven bedenk ik me nu. Ik kocht de Loewe Barcelona in het zwart en dat is denk ik wel mijn meestgedragen tas van 2017 en beste aankoop dit jaar. Als je me volgt op Instagram heb je de tas waarschijnlijk al meerdere keren gezien 🙂

TBH Loewe BarcelonaIn Parijs met de Loewe Barcelona tas

Ik wil jou als lezer heel erg bedanken voor het lezen van mijn blog en alle leuke reacties en mails die ik het afgelopen jaar kreeg. Keep it coming!

Vorige post Volgende post

Lees ook