Celebrity Style, Schoenen, Tassen

Celebrity style #RoyalWedding editie

Uiteraard keek ik ook naar de Royal Wedding. Met een gastenlijst vol royals en Hollywood celebrity’s moést het wel een stijlvolle bruiloft worden. En dat was het zeker, van Manolo Blahnik en Jimmy Choo tot de Aquazzura schoenen die bijna iedereen leek te dragen. De #RoyalWedding was in meerdere opzichten een feest om naar te kijken.

Meghan droeg tijdens de #RoyalWedding een witte couture trouwjurk van Givenchy met matching zijden pumps van het Franse modehuis. Eenvoudig maar ontzettend mooi. Meghan laat zien dat je geen toeters en bellen nodig hebt om er als een prinses, eh hertogin uit te zien.

Meghan in Manolo Blahnik pumps

Meghan sliep samen met haar moeder de nacht voor haar bruiloft in het Cliveden House hotel. Een prachtig 5 sterren hotel op een Engels landgoed waar ik toevallig vorig jaar ook ben geweest! Zou Meghan in dezelfde kamer hebben geslapen?! Ze kwam aan op grijze Manolo Blahnik BB pumps.

Manolo Blahnik BB 105 black suede pumpsManolo Blahnik BB pumps via Manolo Blahnik 560 euro

Moeder Meghan in Aquazzura Forever Marilyn

Meghan’s moeder Doria Ragland droeg onder haar Oscar de la Renta look de Forever Marilyn pumps van Aquazzura.

Charlotte in Aquazzura en Kate in Jimmy Choo

De bloemenmeisjes droegen een jurk van Givenchy en custom made schoenen van Aquazzura. Kate droeg geheel in stijl nudekleurige Romy pumps van Jimmy Choo.

Prinses Eugenie met een M2Malletier tas

Harry’s nichtje Eugenie droeg de Amor Fati tas van M2Malletier.

Oprah op Aquazzura en een Gabriela Hearst tas

Oprah was ook uitgenodigd en droeg een lichtroze matching outfit met de Nolita pumps van Aquazzura en een de Gabriela Hearst Nina tas. Een tas die zo populair is dat je ervoor op de wachtlijst moet. Maar Oprah hoeft dat vast niet.

Gabriela Hearst Nina bag nudeGabriela Hearst Nina tas via Gabriela Hirst 1995 dollarAquazzura Nolita 85Aquazzura Nolita pumps via Aquazzura 625 euro

Sarah Rafferty (Donna!) op Aquazzura

Donna uit de serie Suits was naast Rachel een van mijn favoriete karakters. En in het echt is Sarah ook ontzettend stijlvol. Ik zou haar jurk en haar Aquazzura schoenen zó aantrekken.

Amal Clooney in Gianvito Rossi Plexi pumps

Amal Clooney was misschien wel het best gekleed. Haar okergele Stella McCartney jurk stond haar prachtig. Ze koos niet voor matchende schoenen in dezelfde kleur, maar voor goudkleurige Gianvito Rossi Plexi pumps.

Gianvito Rossi plessi pumps gold emerald greenGianvito Rossi Plexi pumps via Gianvito Rossi 590 euro

Lady Kitty Spencer in Dolce & Gabbana

Lady Kitty Spencer is een nicht van Harry en haar complete Dolce & Gabbana look stond haar fantastisch. Haar oranje schoenen passen goed bij de groene jurk.

Wat was het een fantastische dag met fantastische outfits en accessoires. En dan laat ik hier maar een dag zien. Ik ben ontzettend benieuwd wat Meghan in de toekomst nog gaat dragen. Want in Suits was ze als Rachel al een stijlicoon op de werkvloer.

Vorige post Volgende post

Lees ook