Tassen

Céline Made In logo tote

Céline zit even zonder ontwerper. De zomercollectie was de laatste van Phoebe Philo en Hedi Slimane (ex Saint Laurent) moet zijn eerste collectie nog laten zien. Wat krijg je in de tussentijd? Een soort best of Céline gemaakt door het designteam. De Céline Made In tote is een ode aan Céline zoals we het merk kennen. Clean en minimalistisch.

Celine made in logo tote In canvas 1050 euro

En misschien is deze tas wel een waardig afscheid. Het is een simpele no nonsens tas, gemaakt van katoen of leer met het supersimpele Céline logo. En waar het logo normaal heel bescheiden op de tas staat, pronkt ie in dit geval groots op de tas.

Niemand weet wat er precies met Céline gaat gebeuren. Het wordt anders onder Hedi Slimane, dat is zeker. En de kans is groot dat het logo ook anders wordt. Zonde! Vandaar dat het huidige logo nog een laatste keer in de spotlights staat.

Celine made in logo tote white redIn canvas 1050 euroCeline made in logo tote blackIn leer 1850Celine made in logo tote whiteIn leer 1850 euro

De leren versie vind ik erg mooi. En hoort eigenlijk ook in mijn Céline collectie. Maar deze tas is zó groot dat ie best onhandig is. En ik probeer tegenwoordig alleen nog maar handige tassen te kopen.

Shop deze Céline made in tote via de Céline boetiek in de Bijenkorf Amsterdam of bekijk de collectie op Céline.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook