Schoenen

Icons: Chanel espadrilles

Chanel espadrilles beige black

Dat Chanel een eigen paar espadrilles heeft gemaakt is een gouden zet geweest. Het zijn de perfecte laidback maar chique zomerschoenen. Gemaakt in het zachtste leer zoals je mag verwachten van Chanel. En de dubbele C mag natuurlijk niet ontbreken. Ook op zoek naar een paar? Ik heb de verschillende modellen en prijzen op een rij gezet.

Toen ze in 2013 net in de collectie van Chanel kwamen, waren ze super lastig te krijgen. Er waren heuse wachtlijsten en ze werden voor veel geld verkocht op de tweedehandsmarkt. Inmiddels heeft Chanel de collectie aardig uitgebreid en is het een stuk makkelijker om een paar te bemachtigen.

Wat maakt deze espadrilles bijzonder?

Het is Chanel! Duh! Deze espadrilles zijn gebaseerd op de klassieke Chanel flatjes (met zwarte neus). Een comfortabele schoen voor de zomer had Chanel nog niet dus het is een gouden combinatie geweest om espadrilles van goede kwaliteit te maken met het CC-logo. Want zeg nou eerlijk, daar vallen we als een blok voor.

Prijzen Chanel espadrilles

De prijzen van de Chanel espadrilles liggen tussen de 500 en 620 euro. Leer is uiteraard het duurst en een canvas of tweed espadrille is het goedkoopst.

Chanel espadrilles beige blackDe originele Chanel espadrilles in lamsleer 550 euroChanel espadrilles met leren zool 620 euro Chanel espadrilles white black sequinsChanel espadrilles met pailletten 590 euro Chanel espadrilles beige blackChanel espadrilles 590 euro Chanel espadrilles white blackChanel espadrilles quilted 590 euro Chanel espadrilles beige canvasChanel espadrilles in canvas 540 euro Chanel espadrilles beige canvas black grosgrainChanel espadrilles 590 euro

In welke kleuren zijn ze er? Eigenlijk in alle typische kleuren Chanel zoals zwart, wit en beige. In de seizoenscollectie vind je ze ook in andere kleuren zoals blauw, roze, oranje en groen. Ideaal voor de stad maar ook voor het strand!

Shop de Chanel espadrilles via de Chanel boetiek. De espadrilles zitten ieder jaar in de zomer- en cruisecollecties.

Vorige post Volgende post

Lees ook