Tassen

Chanel fall/winter 2018 show

Chanel fall winter 2018 looks

De show van Chanel was in een fake bos. Niet al te veel toeters en bellen, maar een mooi sereen bos met een echte herfstsfeer. Perfect voor een herfst/wintercollectie. Chanel laat het thema terugkomen in een print van vallende blaadjes en de hele collectie is doordrenkt van warme herfstkleuren. En dé clutch van dit seizoen is een boomstronk. 


Bekijk de show

Chanel fall winter 2018 bags log clutch De Chanel boomstronk clutch

De boomstronk clutch is de highlight van deze collectie. Ik vind het eigenlijk wel heel leuk hoe Chanel iedere collectie weer zo’n speciale maar toch ook wat gekke en vooral bizar dure clutch in de collectie heeft. Deze boomstronk is uiteraard ook van perspex, is versierd met strass en kost waarschijnlijk meer dan 10.000 euro.

Opvallend aan de collectie is ook dat de grote tas weer een comeback maakt. Domineerden kleine tasjes de laatste paar seizoen nog de collectie, de grote tas is terug. In deze collectie in de vorm van de Deauville shopper of een grote clutch die je dubbel kan vouwen. Ga alvast maar aan de slag met gewichten want je weet een grote tas is veel sjouwen!

En de grote afwezige in deze show? De Boy bag! Zou de tas verdwijnen uit de collectie? Ik denk het niet, maar opvallend is het wel. Chanel zet meer in op de Gabrielle en Deauville shopper.

Chanel fall winter 2018 bags DeauvilleDeauville shopperChanel fall winter 2018 bags flower clutch Chanel fall winter 2018 crossbody bag Chanel fall winter 2018 flap bag Chanel fall winter 2018 bags python shopper Chanel fall winter 2018 bags Gabrielle python leaves Chanel fall winter 2018 bags clutch Chanel fall winter 2018 bags clutchDe nieuwe clutch

Bekijk alle looks en accessoires op Chanel.com. Deze collectie is waarschijnlijk na de zomer te koop.

Vorige post Volgende post

Lees ook