Schoenen, Tassen

Chanel lente/zomer 2017 collectie

Chanel ss 2017 data center Chanel runway look

Chanel heeft weer een nieuwe collectie! Deze week liet Karl Lagerfeld de lente/zomer collectie voor volgend jaar zien. Het Grand Palais werd omgebouwd tot Data Center Chanel. Want big data en technologie is hip, niet alleen in de ICT maar dus ook in de mode. De kleding en tassen waren geen technologische hoogstandjes. Veel tweed en leer afgewisseld met PVC. Gewoon waar Chanel goed in is. En de tassen? Ik ben wég van de schattige robottas! Die is té cute.


Bekijk de hele show

De collectie is een mix tussen harde kleuren en neonkleuren. Deels natuurlijk geïnspireerd op de kabels van het data center. Ook zag je her en der wat kanten lingerie onder jurkjes en jassen uitpiepen. Karl zei hierover:

“This is technology. But with the lingerie, it’s intimate technology!”

De tassen waren niet heel vernieuwd, eigenlijk allemaal modellen die wel al van Chanel kunnen. Maar dat vind ik helemaal niet erg. Er zit genoeg moois tussen 🙂

Chanel ss 2017 Boy Bag Chanel ss 2017 Boy BagDe Boy bagsChanel ss 2017 perspex clutch robotClutches van plexiglas. OMG de robot! <3Chanel ss 2017 bags Chanel ss 2017 bagsChanel ss 2017 bucket bags Chanel ss 2017 shoes

De schoenen waren dit jaar súper simpel. Je zag de klassieke Chanel flats en een soort van cut out suède boots met klittenband. Vooral die laatste vond ik erg bijzonder!

Check Chanel.com voor alle looks, accessoires en voor meer behind the scenes. Ik verwacht dat de collectie begin 2017 in de winkels ligt.

Vorige post Volgende post

Lees ook