Schoenen, Tassen

Charlotte Olympia x Barbie collectie

Charlotte Olympia Barbie collectionDe stijl van Charlotte Olympia is retro. Een beetje fifties, veel rood, roze, goud en natuurlijk luipaardprint. Dat zie je ook terug in haar schoenen. Altijd sexy maar vaak ook grappig met een knipoog. De Charlotte Olympia x Barbie collectie is precies dat. Vrouwelijk, sexy en heel veel roze. En er is ook een échte Charlotte Olympia Barbie!

Voor Charlotte is deze collectie een droom die uitkomt. Net als veel vrouwen speelde ze vroeger met Barbie. Wie niet?! Inmiddels speel ik er niet meer mee, maar een beetje roze kan ik wel waarderen. Zeker als het op een volwassen manier is gebruikt. Olympia is niet de eerste ontwerper die zich laat inspireren op de inmiddels bijna 60 jaar oude pop. Vorig jaar maakte Sophia Webster ook al een collectie.

Charlotte Olympia Barbie girl pumpsBarbie Girl 1265 euro

Charlotte Olympia Barbie Pomeline Pomeline 1025 euroCharlotte Olympia Barbie Pretty in Pink Kitty Charlotte Olympia Barbie Pretty in Pink KittyPretty in Pink Kitty flats 475 euro

Natuurlijk mogen de Kitty flats ook niet ontbreken in deze collectie. Dit zijn toch wel de meest bekende en populaire schoenen van Charlotte Olympia. De Barbie versie heeft extra veel roze.

Veder zitten er in deze collectie ook twee clutches. Een simpele logo clutch van roze leer en een Barbie kaptafel clutch van perspex. Vooral die laatste is erg leuk.

Als laatste is er een limited edition Barbie uitgebracht. Een mini versie van Charlotte gebaseerd op de originele Barbie uit 1959 met veel accessoires. Natuurlijk een fifties cat eye zonnebril, een jurk met luipaardprint, de Bogart tas, Dolly pumps, Kitty flats en mascotte Bruce de luipaard. Zonde om echt mee te spelen natuurlijk.

Charlotte Olympia Barbie Vanina clutchVanina clutch 945 euroCharlotte Olympia Barbie

Wees er snel bij want deze Charlotte Olympia x Barbie collectie is limited edition. Shop online via CharlotteOlympia.com of Netaporter.

Vorige post Volgende post

Lees ook