Schoenen

Christian Louboutin Kraft collectie

Al zo lang ik me kan herinneren, maakt Christian Louboutin schoenen met restjes afval uit zijn atelier. Het was meestal één ’trash’ model per collectie, maar nu is er een complete collectie met het kraft papier van de papieren tasjes en schoendozen die je krijgt als je een paar schoenen koopt.

Ik bewaar bijna alle papieren tasjes en schoendozen van luxe merken. Ze staan netjes te shinen op mijn schoenen- en tassenkast. Maar eigenlijk is zo’n papieren tasje goed voor twee dingen: het vervoeren van je nieuwe aankoop en als decoratie.

Christian Louboutin bedacht dat je het papier prima kunt gebruiken als basismateriaal voor schoenen en tassen. Als je het beige papier met de rode achterkant en het witte Christian Louboutin logo verscheurt en omvouwt, krijg je een speels effect. Doe dit tussen een laag pvc en je hebt de Louboutin Kraft collectie.

Laat het aan Christian Louboutin over om van een goedkoop en simpel materiaal een bijzondere collectie te maken. De prijzen zijn overigens niét goedkoop, het blijft een paar Louboutins!

Christian Louboutin Croche kraftCroche boots 895 euroChristian Louboutin so Kate booty kraftSo Kate Booty 875 euroChristian Louboutin So Kate kraftSo Kate pumps 645 euroChristian Louboutin Louis sneakers kraftLouis sneakers 745 euroChristian Louboutin Paloma Medium kraftPaloma medium tas 2090 euroChristian Louboutin Paloma clutch kraftPaloma clutch 1090 euroChristian Louboutin W panettone wallet kraftPanettone portemonnee 575 euro

Shop de Christian Louboutin Kraft collectie nu via Christian Louboutin.

Vorige post Volgende post

Lees ook