Tassen

De nieuwste tassen van Celine van Hedi Slimane

celine sac 16 large black

Celine is veranderd. Het accent op de e is verdwenen en de geliefde tassen zijn bíjna allemaal vervangen. Kijk mee naar de nieuwste Celine tassen en oordeel zelf.

Sac 16 medium 3200 euro
Celine sac 16 small lizard green
Sac 16 small in lizard 5800 euro

Tijdens fashion week was ik zo druk, dat ik amper de tijd had om te bloggen. En om eerlijk te zijn, ik durfde niet naar mijn geliefde Céline te kijken. 

Lady Gaga was de allereerste die met de Sac 16 zoals deze Celine tas heet, gezien werd. Het is een top handle handtas die iets weg heeft van een Hermès Kelly en een Sac du Jour van Saint Laurent (die Hedi ook ontworpen heeft).

Andere tassen uit de nieuwe collectie zijn de Triomphe met opvallende vintage Celine sluiting en de C. De C in doorgestikt leer is geen geslaagd experiment als je het mij vraagt. De tas oogt goedkoop door de kleine doorgestikte vierkantje. En dat is ie zeker niet! 

Celine Triomphe medium white
Triomphe medium 2700 euro
Celine sac c medium grey
C medium 2300 euro
Celine C Charm small red
C Charm small 900 euro
C matelasse 2300 euro

En de oude Céline bestsellers?

Niet getreurd. Hedi kon (of mocht) de bestellers niet allemaal wegdoen. De Luggage, Trio, Box, Belt, Sangle Seau, Cabas Phantom en Big bag zitten nog gewoon in de collectie. Voorlopig ook nog met het oude Céline logo. Mét stréépjé.

Shop de nieuwe en oude klassiekers van Celine op celine.com.

Ik ben benieuwd wat jij van de nieuwe Celine tassen vindt. Ben je kamp Céline of team Celine?

Vorige post Volgende post

Lees ook