Schoenen, Tassen

De stijl van Suits

Suits crew

Suits is een van mijn favoriete series van dit moment. Alles wat een goede serie moet hebben zit hier in. New York, mooie mannen in Tom Ford pakken, knappe vrouwen met benijdenswaardige designeroutfits en natuurlijk een hoop drama en een spannend verhaal. Ik leef al drie seizoenen mee met hoe Mike, zonder Harvard diploma, werkt bij een groot New Yorks advocatenkantoor. Vanaf volgende week is deze serie ook in Nederland op RTL 4 te zien. Vandaag laat ik je een paar stills zien uit deze geweldige serie die je zeker moet gaan kijken.

Al vanaf de eerste aflevering ben ik hooked aan deze serie. Mike, gespeeld door Patrick J. Adams, wordt bij toeval aangenomen voor een topbaan terwijl hij zijn studie nooit afgemaakt heeft. Hij wordt de sidekick van de topadvocaat Harvey Specter. Harvey wordt erg overtuigend gespeeld door Gabriel Macht en is in deze rol het een zeer charismatisch advocaat (in perfect zittende Tom Ford pakken). Iedereen op het advocatenkantoor ziet er tip top verzorgd uit, de vrouwen hooggehakt en de mannen strak in het pak. Zoals de titel al impliceert gaat het ook om dit uiterlijk vertoon en dat maakt de serie voor mij heerlijk om naar te kijken. Ik let zelf vooral op wat de leading ladies, Rachel, Donna en Jessica binnen dragen. Hieronder vind je een aantal looks uit aflevering 12 van seizoen 3.

Suits Mike Ross Rachel Zane Mark Cross Grace Box

Rachel met een Grace Box van Mark Cross

Rachel Zane is mijn favoriete personage waar ik mijzelf het beste mee kan identificeren. Ze is een twentysomething die, net als Mike, aan het begin van haar carrière staat en de love interest van Mike speelt. Haar werkoutfits zijn klassiek maar toch een tikkeltje casual. Je kan haar uittekenen in een strakke kokerrok met een shirtje of een vestje en in 8 van de 10 gevallen Louboutins en altijd een goede tas. I like!

Suits Mike Ross Rachel Zane Saint Laurent bag

Rachel met een Saint Laurent Classic small Cabas in een prachtige donkerpaarse kleur

Jessica Pierson is een van de partners van het grote advocatenkantoor waar Suits zich afspeelt. Als je partner bent van een vooraanstaande firma dan gaat het je voor de wind en dat zie je sterk terug in de outfits van Jessica. Ze kiest voor top designers en haar outfits zijn altijd classy en passend bij haar functie, ze straalt, zoals het een goede advocate betaamt, autoriteit uit. Het enige opvallende aan haar outfits is de flashy rode zool van haar Louboutins die ze veel draagt. Haar tassen zijn meestal designer, maar soms ook vintage of zelfs Zara!

Suits Jessica Pierson Prada Saffiano bag

Jessica met een shopper van Prada in saffiano leer

Suits Jessica Pierson Christian Louboutins

Jessica op weg naar een rechtszaak op Christian Louboutins

Donna Poulsen is al jaren de secretaresse van Harvey Specter. Ze weet alle roddels van het kantoor, is de beste vriendin van Rachel en ze is de meest toegewijde secretaresse die je je maar kunt bedenken voor Harvey dat hij niet zonder haar kan. Haar stijl is net als Rachel en Jessica ook formeel maar Donna’s garderobe bestaat vooral uit contemporary designers zoals Elisabeth and James en J. Crew. Ik zou zo haar garderobe en geweldige rode haarkleur willen overnemen.

Donna Poulsen Rachel Zane Suits

Rachel op ‘Corneille’ pumps van Christian Louboutins met Donna

Wil je ook dezelfde accessoires zoals Rachel, Jessica en Donna? Hieronder heb ik de tassen en schoenen uit aflevering 12 van seizoen 3 voor je op een rijtje gezet.

Mark Cross Grace box bag

Mark Cross Grace box via Mark Cross 2000 euroSaint Laurent Classic small Cabas red

Saint Laurent Classic small Cabas via Saint Laurent 1590 euroPrada leather saffiano shopper

Prada saffiano shopper via Prada 1650 euro

Christian Louboutin Corneille black kid pumps

Christian Louboutin Corneille pumps via Christian Louboutin 445 euro

Vorige post Volgende post

Lees ook