Tassen

Fendi Strap You

Fendi Strap You collection

Accessoires om je tas leuker en persoonlijker te maken zijn ontzettend in. Die trend hebben we in zijn geheel te danken aan het Italiaanse Fendi. Zij waren het eerste merk met de bag charms zoals de Karlito (Karl Lagerfeld in een fluffy miniversie voor aan je tas, echt waar), daarna volgenden de micro tassen voor áán je tas en nu hebben ze speciale fancy schouderbanden. Om je tas nóg leuker te maken.

Fendi Strap You python bagUit de lente 2016 collectie (via Vogue Runway)

Op zoek naar een oppepper van je look? Dan zijn goede accessoires eigenlijk altijd je redding. Bijvoorbeeld een andere tas, leuke schoenen of een nieuwe kleur lipstick of nagellak. Maar wat als je je tas een make-over wilt geven of gewoon wilt afwisselen? Dan moet je bij Fendi zijn. Na de fluffy Bag Bugs en de micro tassentrend hebben ze dus weer iets nieuws bedacht.

Deze losse schouderbanden vervangen de standaard schouderband die bij je tas zit, of juist een andere tas nog handiger maken. Want soms heb je een hele fijne tas die je óók over je schouder wil dragen. De Fendi Strap You schouderbanden zijn dan de oplossing. Ze maken je tas uniek en het is zelfs mogelijk om je initialen op de band te plaatsen.

Fendi Strap You colorsFendi Stray You in leer 380 euro
Fendi Strap You pythonFendi Stray You in python 600 euro

Eerlijk is eerlijk, ik vind de Fendi Strap You echt heel tof. Goedkoop zijn ze niet. Maar ze zijn altijd nog goedkoper dan een nieuwe tas. En met deze straps steek je bijna elke tas uit je collectie in een nieuw jasje. Als je het zo bekijkt is het een koopje toch? Ik ben benieuwd of meer (goedkopere) merken met dit soort losse banden komt. Wie weet ga ik dan overstag.

Deze Fendi Strap You losse schouderbanden zijn nu te bestellen via Fendi.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook