Schoenen

Giuseppe Zanotti x Christian Cowan sandalen

Giuseppe Zanotti is niet vies van een beetje bling en over de top designs. Maar nu heeft hij toch weer iets verzonnen! Voor de Amerikaanse designer Christian Cowan heeft hij exclusieve schoenen en tassen ontworpen. Geïnspireerd op de Rolex (ha!) onder de bling bling accessoires: de gouden Rolex.

Samenwerken = win win

Samenwerken met modeontwerpers is een win-win situatie voor schoenenontwerpers. Je lift mee op de aandacht van de ander. En het is de uitgelezen kans voor een exclusieve samenwerking. Ook de schoenen van Christian Louboutin en Manolo Blahnik zie je iedere fashion week weer opduiken aan de voeten van modellen.

Zanotti maakt vaker collecties met anderen. Bijvoorbeeld met Jennifer Lopez. Zijn stijl is niet minimalistisch te noemen. Eerder extravagant. De samenwerking met Christian Cowan is daarom een match made in heaven.

Rolex als inspiratie

De collectie bestaat uit sandalen, sneakers en clutches met een Rolex-achtig horloge als hardware.

Voor een echte gouden Rolex ben je al snel 20.000 euro kwijt, deze schoenen en accessoires van Giuseppe Zanotti x Christian Gowan zijn een stuk goedkoper. Al betaal je voor de sandalen nog een slordige 1200 euro! 

Shop de schoenen voor 1195 euro via Giuseppe Zanotti. De accessoires komen op een later moment.

Vorige post Volgende post

Lees ook