TBH Favorites

Goede voornemens voor 2016

Céline trio Large black

Gezonder eten, meer sporten, minder geld uitgeven en meer tijd vrij maken voor vrienden. Ik ben niet iemand die ieder jaar goede voornemens heeft. Want er komt meestal toch weinig van terecht. Maar dit jaar heb ik er toch een paar gemaakt. Een paar die hopelijk realistisch genoeg zijn dat ik me er ook aan houd.

Méér verschillende tassen dragen

2015 was het jaar van de blauwe Céline Trio en de zwarte, en de blauwe en ja ik droeg heel af en toe een andere tas. Ik was en ben verslaafd aan mijn Céline Trio. Zo erg dat ik er nog wel een zou willen hebben, of twee. Maar in 2016 moet ik meer afwisselen. Zo ‘ontdekte’ ik vorige week ineens mijn Céline Blade die toch ook wel erg mooi en handig is.

Dit jaar ga ik meer afwisselen en rouleren zodat alle tassen evenveel aandacht krijgen. Moet te doen zijn toch?

Sparen voor een Chanel tas

Oei, dit wordt een lastige. De eerste helft van 2016 staat in het teken van mijn nieuwe appartement. Dat betekent dat ik vooral geld moet uitgeven aan praktische zaken. Van een keuken tot een nieuwe bank en van witte latex tot een eettafel. Dat heb ik écht harder nodig dan een nieuwe Chanel tas. Maar in de tweede helft van 2016 wil ik een nieuwe Chanel tas. Liefst gecombineerd met een weekendje Parijs.

Alleen iets aanschaffen als ik echt verliefd ben

Dit is ook een lastige. Was ik vroeger meer van de kwantiteit dan de kwaliteit, tegenwoordig kan ik mezelf best inhouden als er ergens korting op zit. Maar soms gaat het toch mis. Dan koop ik een uitverkoopje dat uiteindelijk (weer) ongedragen in de kast belandt. Mijn schoenenkast is daar op dit moment het grote voorbeeld van. Zonde!

Dit jaar moet ik streng zijn en echt alleen dingen kopen waar ik verliefd op ben.

Vorige post Volgende post

Lees ook