Schoenen, Tassen

Gucci Cruise 2017-2018

Gucci cruise 2017 2018 looks

Je kent ze vast wel. Goedkope nep Gucci tassen of t-shirts waarbij Gucci verkeerd is gespeld. Maar wat als op échte Gucci items expres een verkeerd gespelde naam (Guccy) staat?! Inspiratie voor de collectie was de renaissance. Een tijd waar more is more was. Alessandro Michele showde zijn eclectische collectie in Florence. De plek waar Gucci ook vandaan komt en een belangrijke stad in de renaissance. Het Palazzo Pitti was het perfecte decor voor een Gucci show.


Bekijk de show in het Palazzo Pitti

Gucci cruise 2017 2018 looksGucci cruise 2017 2018 looksEen paar looks uit de show met nieuwe tassenGucci cruise 2017 2018 guccyIs het nou Gucci of Guccy?!

Gucci blijft ontzettend populair en met het Gucci logo wil iedereen gezien worden. Als ik in webshops naar de schoenen of tassen kijk, zijn ze bijna altijd uitverkocht! In deze collecties zitten erg veel tassen die geïnspireerd zijn op de vintage Gucci tassen met de rood met groene streep en het monogram.

De tassen en schoenen waren niet heel vernieuwend. Het was de bekende mix van logo’s, glitters, parels (dieren)prints en bloemen. Het vaste Gucci recept. Maar never change a winning team toch!? Ik durf te wedden dat ook deze tassen binnen no time uitverkopen.

Gucci is hot en dat bevestigd deze collectie maar weer.

Gucci cruise 2017 2018 web bagGucci Web tasGucci cruise 2017 2018 bagsTas + stiksels + patches + glitters = Gucci tas!

Check Gucci.com voor de hele Cruise collectie en achtergrondverhalen. Deze collectie ligt rond november in de winkels.

Vorige post Volgende post

Lees ook