Geen categorie

Gucci herfst 2017 show

Gucci fall 17 looks

Wie dacht dat Gucci dit seizoen een iets minder opvallende collectie zou maken, komt bedrogen uit. Gucci voor aankomende herfst is Gucci on steroids. Alessandro Michele laat zich inspireren door de overdaad van de 17e en 18e eeuw maar ook door de excentrieke mode uit de 80’s. Denk glitters, kant, bloemenprints, goud, juwelen, strikjes logo’s, dierenhoofden en dat kéér 1000. 

Bekijk de short edit van de show

Is de collectie van Gucci draagbaar? De complete looks uit de show niet echt, tenzij je een paradijsvogel bent. De truc bij Gucci is om elementen te combineren. Alleen een tas of schoenen, of combineer meerdere prints met elkaar. En ja glitters mogen ook best overdag.

De Gucci look begint mij nog niet te vervelend. Ik vind het leuk om te zien hoe een collectie zo ontzettend over de top kan zijn. De tassen zijn in vergelijking met de kleding nog redelijk normaal. Niet zonder reden natuurlijk. Want voor deze tassen rennen we straks massaal naar de winkel 🙂

Mijn favoriet zijn de tassen met bamboe handvat. Dat is echt een klassiek Gucci element dat nooit uit de mode gaat.

Gucci tassen fall 2017

Gucci fall 2017 tassen Gucci fall 2017 tassen Gucci fall 2017 tassen

Gucci schoenen 2017

De schoenen zijn iets minder draagbaar. Maar ga er maar vanuit dat de schoenen die je straks in de winkel ziet iets normaler zijn dan de onderstaande exemplaren. Gucci kiest dit seizoen ook voor schoenen met een roze zool. Lekker opvallend.

Gucci fall 2017 schoenen Gucci fall 2017 schoenen Gucci fall 2017 schoenen

Deze collectie ligt waarschijnlijk na de zomer in de winkels. Kan je niet wachten? Check dan de lente/zomer collectie op Gucci.com.

[Foto’s via Vogue Runway]

Vorige post Volgende post

Lees ook