Schoenen, Tassen

Hot or not? Tod’s Circus collectie door Anna Dello Russo

Tod's Circus x Anna Dello Russo collection

Veel merken komen met een speciale collectie voor kerst. Die is extra feestelijk of over de top. Een beetje zoals het circus moet Tod’s hebben gedacht. Samen met stylist en editor at large van Vogue Japan Anna Dello Russo ontwierpen ze deze collectie. Vol gezichtjes, glitters en andere frutsels. Hot of niet echt?

Ik vind de Tod’s Circus een grappige collectie. Dit soort ‘novelty’ tassen kunnen een succes zijn. Ze zijn vaak niet al te serieus bedoeld en balanceren op het randje van mode. Denk maar aan de schoenen van Chiara Ferragni of de tassen van gezichtjes van Fendi.

Maar soms slaan dit soort ‘novelty’ collecties ook de plank mis. Zo vind ik deze collectie van Tod’s niet helemaal geslaagd. Want als ik heel eerlijk ben, zie ik hier geen volwassen vrouw mee lopen. Leuk als je nog kind bent. Maar welk kind draagt een tas van duizenden euro’s?! De Kardashians tel ik voor het gemak niet mee.

Misschien heeft Anna Dello Russo een beetje te veel naar zichzelf gekekeken. Mode kan voor haar namelijk niet gek genoeg zijn. Bekijk haar Instagramaccount maar eens.

Tod's Circus x Anna Dello Russo elephant bagTas met olifant 1900 euroTod's Circus x Anna Dello Russo bagTas met gezicht en veren 2200 euroTod's Circus x Anna Dello Russo bagTas met gezicht en veren 2200 euro Tod's Circus x Anna Dello Russo pouchPouch met gezicht 598 euroTod's Circus x Anna Dello Russo Gommino loafersGommino loafers 790 euroTod's Circus x Anna Dello Russo sneakersSneakers 590 euroTod's Circus x Anna Dello Russo keyringsSleutelhangers 450 euro

Bekijk de hele collectie nu op Tods.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook